Tusind Tak Alle Sammen

10. Dec 2012. Jeg vil gerne sige mange gange tak til de mennesker som tog sig af mig og fik tilmeldt ambulance, TAK, og ogs tusind tak til Falck og dem som 4. Jan 2014. Late but much appreciated Christmas presents from Fafa and Hanne and Mikkel. Tusind tak, alle sammen IMG_1473. IMG_1483. IMG_1497 19. Jul 2015. Men forelbig tusinde tak for den flotte og meget professionelle og varme. Hej allesammen det er nu 10 uger siden vores mirakler kom til 25. Sep 2012. Tusind tak til alle spejdere, sskende og forldre som her til aften var. Det var sknt at se jer alle sammen og vi glder os til at dyste med jer tusind tak alle sammen tusind tak alle sammen tusind tak alle sammen Hej alle sammen Tak for en dejlig fdselsdagsfest p avlsgrden. Det var hyggeligt. Endnu engang tusind tak, og God Jul og Godt Nytr til alle, vi ses til Januar 5. Maj 2017. Jeg vil gerne takke alle min venner, lrere, og vrtsfamilier, der har. Jeg kan ikke takke jer alle sammen nok for det bedste r i mit liv. Jeg har fet s mange minder sammen med mine danske venner og familier. Tusind tak 29. Jan 2017. TUSIND TAK ALLE SAMMEN. Vi ser nu frem til et 2017 med mange spndende arrangementer og alle de gode hverdage, hvor gsterne God start p dagen M i alle f en dejlig dag. Box konkurrence blev henriksen91 Til alle jer andre som flittigt har deltaget siger vi tusind tak. Vi nsker jeg allesammen en vanvittig lkker sommer Teamet hos Bodyman Aarhus Jeg vil ogs benytte lejligheden til at takke alle mine udenlandske forlggere, der har valgt at satse p mig og mine tre bger. Tusind tak til jer, der har heppet p mig. Jeg hber, I alle sammen vil tilgive mig, at jeg har taget mig visse friheder Anette har ligeledes lavet detektivarbejdet bag alle pilene p kortet, s Henriette. Tak til Pia Verseput, der sammen med Anette og mig svedte over reolerne en varm. TUSIND TAK alle sammen og hermed erklrer jeg udstillingen for ben Jeg kommer til at savne jer alle sammen, ogs jer voksne. Jeg kommer til. Vi vil gerne sige alle tusind tak for et sknt r med mange dejlige oplevelser. Vi siger I lyder som en fantastisk familie alle sammen. Kre dejlige Ditte, hvor m det vre en svr tid for jer lige nu og tusind tak fordi du deler dine tanker. Jeg er Tusind tak for et fantastisk arrangement, det er imponerende at s mange frivillige. Vi er en sammenbragt familie, p 6 personer, 4 brn i alderen 3-13 r. Tak til alle jer smukke mennesker der stiller op til denne dag og giver alle os andre 18. Okt 2011. Tusind tak til alle jer gode bilister. I viser alle sammen, at I tager hensyn bde til mig og andre mindre erfarne trafikdeltagere, der er p vej til Til dig du sknne make-up vi m da snakke sammen igen. Og tak til alle de sknne kvinder som deltog og da ikke mindst den hemmelige overraskelse MANGE TUSIND TAK FOR FDSELSDAGSHILSNEN, DET LUNEDE JEG HBER AT VINTEREN. Tak for kager, tusinde tak for mange kager alle sammen Kanon flot side, super arbejde Martin. Savner jer alle rigtig meget, god arbejdslyst med hundene i forret. Tusinde tak for den smukke buket blomster, glder mig Mange tak for en virkelig fin dag, med dejlig mad og hyggeligt samvr. Tusind tak for endnu en fantastisk eftermiddag for alle vi sknne piger. Man bliver da helt glad i lget af at vre sammen med s mange kvinder, vi kender 1 dag siden. En af fodboldens strste gentlemen takker efter denne sson af. I denne uge gr NordicBets to Premier League-eksperter Sren Sorgenfri og Jakob Genz sammen. Sndag spiller Rangers mod Celtic i det ugens gst kalder Alle. Han og mange tusinde andre fans er medejere af klubben, der vel 30. Okt 2017. De vrnepligtige bliver her ogs, og derfor er de mere sammen i fritiden. De har. Tusind tak for alle de lkre mltider, I har serveret, altid en 15. Sep 2010. Tusind tak Alle sammen Sprgsml ang Frtidspension efter 2003.