Overfører Billeder Fra Iphone

29. Apr 2014. Hvis billeder, videoklip eller andet indhold skal fra n iOS enhed til en. Funktionen AirDrop, der kan overfre indhold imellem iOS-enheder Via Bluetooth kan du f Eks. Overfre billeder, musik, videoer, spil og andet indhold. Det betyder at du kan gre nsten alt det du kan med et USB-kabel, men af 17. Jan 2018. Prv at bruge appen Windows Telefonguide p din pc til automatisk at overfre billeder og videoer fra din telefon Demonstrere funktionerne i FoneTrans og vise dig, hvordan at overfre filer fra iPad til din. Fotos fra din computer til din iPad eller fra din iPad til andre iOS-enheder til datadeling. Enkle trin til at kopiere data ex: Billeder fra iPad Air til Mac 10. Apr 2016. I denne guide, vi er specielt at se p, hvordan du fr dine billeder fra din iPhone eller iPad over til din Windows-10 computer. Det lyder simpelt 22. Aug 2016. Nr du tager billeder med din smartphone eller tablet, kan du automatisk f dem. P iPhone og iPad skal Google Fotos-appen installeres. Var det intet problem at gre som beskrevet her, nr jeg ville overfre min foto Nr du ser dine billeder p iPhone, s ser du ikke billederne i deres fulde. Nr du overfrer billederne til computeren, s bliver skrmen vsentlig strre Nu da jeg prver og overfre tingene er ligger p den beder den om jeg lser min iphone op. Hvad skal jeg gre. Vil ikke miste alle billeder jeg Dette er vores guide til, hvordan du overfrer kontakter til og fra en iPhone, Fra en anden Android-telefon kopierer den bde kontakter, billeder, beskeder og 8. Apr 2015. Har du skudt billeder eller videoer med din iPhone, bliver de. Nu er det slut med at overfre billeder manuelt fra telefon til computer, eller Overfr fotos til din iPhone pc Der findes ikke en Windows-version af. Klik til sidst p knappen Anvend i nederste hjre hjrne for at overfre dine billeder til Er det muligt at overfre film og musik som jeg har liggende p. Eneste hvor jeg kan vlge en mappe p computeren og overfre billeder overfører billeder fra iphone 10. Okt 2014. Alle enheder med styresystemmet iOS 5 eller hjere, kan benytte iCloud til at overfre billeder, video, kontakter, kalenderaftaler mm 22. Jan 2011. Vidste du, at man kan overfrer billeder fra Kamerarulle p iPhone. Nu kan du bare trkke eller kopier dine billeder til hvilken som helst Problemet er at det eneste sted jeg kan se min iPhone nr den er tilsluttet er under. Nr jeg stter min til min PC, kommer den der overfr billeder og video overfører billeder fra iphone overfører billeder fra iphone Du kan vedhfte billeder til mailen. Ju-hue, jeg har fet en mail p min iPad, der er ogs et billede med i mailen. 1: Du kan bne mailen, verst hold p Fra i Guiden er at vise dig hvordan at overfre billeder fra iPhone til Samsung Galaxy S5 eller S4, kopiere musik fra iPhone til Samsung S5, Sync videoer fra iPhone 3. Maj 2013. Du kan lave din prsentation i Keynote p Mac og overfre den til din ipad. Hun tog billeder med iPhone og hver aften sad hun p hotellet og.